Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,363 Comments on “Guestbook

 1. Liput hankittu. Koronapassi, maski ja käsidesi mukana.
  Hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille.

 2. Kiitos Jii & bändi hyvästä keikasta Tamperetalolla 21.11.2021. Musa soi hyvin eikä liian lujaa. Sen sijaan valaistuksen vuoksi paljon hyvää jäi kokematta. Puoli väliin mennessä ei tiennyt edes kummassa laidassa on basisti ja “soolo-kitaristi” ja montako kosketin soittajaa/ availiko kukaan muu huuliaan jossain koht kun bändi jamittelee itsekseen pimeässä! Valaistus tosin häikäisi yleisöön pienen migreenin verran? Loppuhuipentumaan White Snaken “Here I am” olis ollut paljos järisyttävämpi kuin “Here I go again” vaikkei siinä org. ihan niin paljon ylärekisteriä esitellä mutta olihan tuossa muuallakin omia itselle istuvampia tulkintoja. Ohjelman pieneksi monipuolistamiseksi/uudistamiseksi tubettakaapas sellaista jenkkibändiä jota en ole ikinä kuullut suomessa tai muualla: STEEL HEARDS!!!!! Olis matskuu Jarkolle! Kiitos ja Kunnia ammattihenkilöille :) T. Jussi K

 3. Tuleekohan tonttu ikkunan taa Helsingin joulukonsertissa? Ei tule, mutta katsomoon tulee – lippu ostettu! Joulu pelastettu!

 4. Upea Jii ja bändi, kiitos Mikkelin konsertista! Loitte iloa pitkäksi aikaa. <3

 5. Kiitos iki-ihanasta Järvenpään konsertista! Kyllä kannatti jäädä pois Tampereen junasta kotimatkalla. Vieläkin ihan sfääreissä. :)
  Lauloit eilen Elämäni biisissä niin upeasti Robbie Williamsin Feel -biisin. Oisko mitenkään mahdollista, että laulaisit sen myös kiertueen päätöskonsertissa Tampereella? Mukavaa sunnuntaita! Take care! ❤️

 6. Suurkiitos eilisestä, 22.10., konsertista Järvenpää-talolla sinulle ja bändille ! Mehevän muhevaa
  musisointia. Äänesi on kultakimpale ! Ihanaa loppuvuotta kaikille ! Tarja

 7. Kiitos uudistuneesta Big Band Goes Heavy cd:stä eli OASBB:n Anniversary Editionista! Nyt saa kuunnella sun laulamaasi Paranoidia ihan silloin kuin haluaa. Mukavaa syksyn jatkoa!

 8. Jarkko: Voiko esittää toiveen Rauman 30.10. Konserttiin? Eli esittäisitkö Kuoppamäen “Sininen ja valkoinen”. Tämä olisi siskolleni Katriinalle joka asuu ulkomailla ja pääsi vihdoin Suomeen. Hän on sydämeltään syvästi suomalainen ja kaipuu kotimaahan on kova. Suomessa konserttisi on siskolleni etusijalla. Aikoinaan tulkintasi Suojelusenkelistä osui suoraan hänen, kuten meidän muidenkin, sydämeen. Kiitos!

 9. Innolla odotellaan vaimon kanssa Järvenpään keikkaa 22.10. Tulipa mieleeni kun tässä oluen kanssa kuunnellaan satunnaista musiikkia jotta olispa hieno kuulla Jarkon tulkinta Janne Hurmeen – Kirje- kappaleesta! :)

 10. Hyvää syksyä kaikille! Enää 14 viikkoa, niin päivä alkaa pidentyä.
  Näillä miettehillä mennään tässä hetkessä:

  “Kun on tullut kaukaa kylästä,
  josta hiekkamaantietä pitkä matka
  kaikkialle.
  Oppii katsomaan ja kuuntelemaan tarkasti.
  Näkee unet ja ajatukset toisin.
  Kuulee perhosen lennon
  kukan aukeamisen
  kysymyksen ennen sanoja.

  Vain vastaukset
  yhä harvemmassa
  yhä kauempana.

  Aina se kuitenkin on.”

  (- Maaria Leinonen)

 11. UUSI KIRJA: “Jarkko Ahola – mies ja ääni”. Just kävin ostamassa Jiin juuri ilmestyneen kirjan Suomalaisesta Kirjakaupasta. Ihanaa, nyt on kiinnostavaa lukemista. Kiitos Jii ja koko asiaa edistäneet henkilöt! Valoa tuli syksyyn. :)

 12. Innolla odotan Mikkelin ja Tampereen konsertteja. Toivottavasti onnistuvat🤞Joulukonsertti Taulumäen kirkkoon on toiveissa koska viime vuonna ei sattuneesta syystä sitä järjestetty.

 13. Ihanaa syntymäpäivää “Vanha mies” 💞😉 Nuori ja komea olet, toivottavasti pian nähdään keikoilla. Kirjaa odottelen suurella kiinnostuksella, ennakkotilattu jo kauan sitten.

 14. Lämpimät Onnittelut synttäreiden johdosta Jarkko! Oli taas upeaa kuunnella sinua livekeikoilla Ilmajoella ja Laukon kartanossa:) Kiitos! Syksyllä sitten lisää. Pidä itsestäsi huolta.

 15. Youtubessa on Jarkon synttärien kunniaksi tänään todella monta ulkomaista reaktiovideota. Ecowarriorprincess, en tiedä kuka olet, mutta hienoa toimintaa ja ihan mahtavaa mainosta Jarkolle <3

Leave a Reply