Guestbook

Welcome to J. Ahola’s refurbished guestbook, let’s hope that spamming arseh*le stays away this time ;)

So please, let’s do this with commenting feature. Stay cool, argue well and behave :)

PS: the archive of old guestbook will appear here soon.

2,254 Comments on “Guestbook

 1. Ihanaa juhannusta Jarkko, bändi ja kaikki fanit! Syksyn keikkakalenteri on täytetty… Lähti tuo lippujen osto ikäänkuin lapasesta… No, sattuuhan sitä.
  ♥️:lla Sari

 2. Hyvä yövuoron aloitus oli eilen: Elämäni biisi. Kiitos! :D

 3. Kiitos Jarkko +pojat upeasta Piano /Forte kiertueesta! Todella laadukasta, upeaa, ammattitaitoista ja koskettavaa tekemistä! Ja odotukset sen kun kasvaa, mitä onkaan vielä tulossa… 🙂

 4. Kiitos upeasta kevätkiertueesta! Monen kuulemani konsertin jälkeen äänestäsi löytyi vielä uutta eli lievää karheutta eräässä balladissa. Olin yllättynyt ja nyt onnellinen ja hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut kuulla sinua ja bändiäsi niin monta kertaa. Olen vieläkin ihan täpinöissäni eilisen jäljiltä. Kiitos!!!

  • Neljä Piano/Forte -keikkaa kokeneena voin kertoa, että kaikki odotukset ovat täyttyneet ja sydän täynnä onnea sekä kiitollisuutta. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän keikkoja. Kiitos Jarkko, molemmat Antit ja Lauri sekä taustajoukot 😘

 5. Jarkko… Saako vielä jotain pyytää… Tuusulan keikan settiin jos saisi This is your life -biisin. Sellosalissa oli ja tämän haluaisin ehdottomasti uudelleen. Jooko, jooko…

 6. Onko tää totta? Ostin just lipun perjantaiksi Aulangolle… Ja eturiviin!!! Ei pitänyt olla mahdollista osallistua, mutta niin vain kävi ja tällainen tuuri. Toivottavasti Jarkko nähdään myös keikan jälkeen, Hämeenlinna on jotenkin jäänyt mieleen…🤣

  • Onko sinulla paikka 10? Se oli minun. Palasin lipun, kun asun ulkomailla ja en pääse tällä kertaa. Olen tosi surullinen tästä, mutta on mukava kuulla, että teki jonkun onnelliseksi :) Nauti konsertista meidän molempien puolesta!

   • Juurikin paikka 10. Harmi, että et pääse. Tällä kertaa se oli minun onneni. Kiitos ja ihanaa kevättä! -Sari

 7. Hauskaa Vappua kaikille! Hienosti on kevät edennyt. On aina mukava juoda aamukahvit ja iltateet partsilla ja nauttia lämmöstä ja lintujen konsertista. Tai no, lokkien reviirin valtauksen kirkunasta lähinnä. Se tuo mieleeni meren läheisyyden, vaikka eihän tuo ihan liki olekaan.

 8. Kiitos musavideosta. Olipa jumalainen nautinto katsoa ja muistella Sello-salin konsertteja. Toivottavasti tuo biisi on mukana myös Hämeenlinnassa 3.5.😍

 9. Ikävää että sairastui, 🤧sitä sattuu.Hyvää kannattaa odottaa 🎸🥁🎟️

 10. Rauma-sali 13.4.19, upea oli sekä piano- että forte osuus. Mies ja ääni VAU!ja myös bändin jäsenet vetivät kukin osuutensa mahtavasti. Hieno kokemus. PS Johnny boy veti ihan liikkuttuneeksi.

 11. Minä olen samaa mieltä monen muun kanssa, että ei ole kivasti tehty Jiitä kohtaan, jos yksi fani kuvaa koko keikan puhelimella, ja pistää kaiken youtubiin ja vielä kesken kiertuetta. Jii ja Jussi tekevät kovasti töitä ja Jussin videot ovat niin hienoja, niin miksi yhden ihmisen pitää mennä julkaisemaan koko keikka ja vielä huonoja videoita joissa on vain päitä ja käsiä edessä? Toivottavasti Jii ei kiellä videoita nyt kaikilta yhden faniryhmäläisen takia. Kyllä tosifanit ymmärtävät että ei saisi kuvata koko keikkaa vaan yksi tai kaksi videota riittäisi. Tämä yksi tapaus pistää miettimään yrittääkö joku tahallaan aiheuttaa Jiille huonoa mainetta huonoilla videoilla. Ja muutenkin.

  • Vihdoinkin Raumalla! Unohtumaton konsertti-ilta! Kiitos Jarkko ja kumppanit!

 12. Kiitos Jarkko viikonlopun konserteista Sellosalissa. Oli niin täydellinen konserttinautinto😍

  Anna Kotkasta

 13. Salon konsertista kiitos, kylläpä on miestä siunattu äänellä! Salon seudun sanomissa oli myös haastattelu Jarkko Aholasta ja siinä oli tällainen lause. “Muutos hevilaulajasta viihdelaulajaksi ei sujunut kivuitta. Kavereiden ensikommentit viihdelaulajasta eivät tuntuneet hyviltä.” Minulle tuli vähän surullinen olo, onpa ikävää jos omat kaverit eivät ole kannustaneet. Mutta voin vannoa, että me kuulijat osaamme arvostaa kaikenlaista musiikkia. Jarkko Ahola on yksi Suomen parhaista mieslaulajista, se on totuus! Ketä kiinnostaa, haastattelu on 3.3. lehdessä.

 14. KIITOS, KIITOS, KIITOS!!! Täydelliset keikat Sellosalissa. Still loving you, This is your life ja Street of dreams… Mulle suurimmat biisit ikinä!

 15. Hei Jii mikä tämä juttu on, että dream team lopettaa kaikki sivunsa? Mitä on tapahtunut, eihän tämä ole millään tavalla hyvä juttu???

  • Siellähän lukee että hänen on saanut unelmien työn, eikä enää ehdi päivittää sivuja.
   Eikä fanisivuilla ole enää niin paljon merkitystä. Jiillä on vihdoin hyvä ja tunnettu keikkamyyjä, ja levy-yhtiön ihmiset hoitamassa asioita. Ei fanitiimejä enää tarvita. Viisaat lopettavat tyylikkäästi oikealla hetkellä.

   • Eräiden muidenkin kannattaisi lopettaa. Ei taida vanhalla keikkamyyjällä olla paljon omaa bisnestä kun pitää roikkua Jiissä vieläkin kynsin hampain.

    • Kuten sanottu. Ne ovat viisaita jotka osaavat lopettaa tyylikkäästi.

    • Ihan vaan vinkkinä, että Suomen Perustuslaki 2 luku ja YK:n Ihmisoikeuksien julistus ovat hyvää luettavaa vaikka Pääsiäisen aikaan. ;)

 16. Niin koskettava, tunteellinen Suojelusenkeli Suomilove-ohjelmassa. Hyvin herkkä tulkinta ja säestys ja tunnelma oli juuri oikea. Kiitos.

 17. Hieno sijoitus vuoden tamperelainen kisassa Onnea 🥉 Hieno homma listan ohi🌹🌹

 18. Kiitos Jii ja Jussi ihanista videoista taas youtubessa ja facebookissa. Ja Facessa olevat kuvat tv-ohjelman kuvauksista ovat myös tosi upeita! Joulukalenterin luukku 6 Netan ja Jiin Finlandia on katsottu facessa yli 70 000 kertaa ja jaettu yli 1000 kertaa!!! Jii pitäisi kutsua Linnan juhliin laulamaan Finlandia.

 19. Ihan kiva että Emma-gaalassa on kerrankin jotain hyviäkin laulajia esim. J. Karjalainen. Mutta myös eräs Jii Ahola ansaitsisi olla ehdokkaana!!!!

 20. Ääni annettu Jarkolle (Suojelusenkeli) SuomiLOVE-rakkauslauluäänestyksessä. (Ks. Jarkon facebook)

  Allekirjoitan joka sanan tuosta kappaleesta.

  Sanoissa kuuluu mielestäni huoli ja hätä, menettämisen pelko, tuska, toivo ja kaiken yli kantava rakkaus. Rakkaus, jonka voimalla kaiken aikaa kykenee näkemään IHMISEN kaiken muun lävitse. Voi olla, että vasta elämänkokemusten myötä tämän laulun kykenee tunnistamaan ja tunnustamaan rakkauslauluksi.

  Jarkko, teit tästä laulusta sellaisen tulkinnan, että se on jäänyt osaksi DNA:tani.
  Samanmoinen tapahtui aikoinaan Uudestisyntynyt (Teräsbetoni) -kappaleen kanssa.

  • Allekirjoitan jokaisen sanasi tuosta viestistäsi ja suojelusenkelistä. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Maailman tärkein laulu minulle (ja uskoisin, että monelle muullekin). Ja monesti olen sanonut, mutta sanon sen vielä tässäkin, jarkon laulamana täydellinen.

 21. Taivas itkee, joka on nyt youtubessa. Onko Jarkko Ahola levyttänyt tämän kappaleen vai onko se vain keikkojen ohjelmistossa? Hieno kappale. Olen aina ajatellut, että Pepe Willberg on aliarvostettu artisti. Joka tapauksessa kappale sopii hyvin myös Aholalle, pidän kovasti.

 22. Parahin Jii,
  Kiitos videoistasi, joista tulee aina hyvälle tuulelle! Odottelen uteliaana kevään konsertteja, että mitä uutta olet tällä kertaa kehitellyt. Huilisti sopii mielestäni bändiisi hyvin, sillä huilu on kaunis ja herkkä instrumentti (enkä vastusta, jos laulatte duettoja). Juuri nyt kuuntelen Spotifysta vaihteeksi Stoneface-levyäsi, josta pidän todella paljon. Muista ottaa talviunet jossain vaiheessa! Mainiota talvea!

 23. Kiitos videosta taas. “Isotukkamies” yllätti soolollaan. Torikkamainen ääni. :D Voisi jatkossakin laulaa myös hän. Vaikkapa Jiin kanssa duona.

  • Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Lunta on tullut kiitettävästi taas, toivottavasti tämä enteilee hyvää kesää viime vuoden malliin. Onkohan Jiillä suunnitelmia ” suven” suhteen ? Palatakseni tuohon niin paljon puhuttuun Aholan ääneen, Hän on Suomen monipuolisin artisti,” sanokoon kukin mitä sanoo”. Ei kenelläkään muulla ole taitoa tulkita vanhoja Joululauluja, oopperaa, heviä, poppia ym. niin upeasti. Kansanlauluja en ole vielä kuullut mutta ei niin väliäkään…. Nyt on tauko menossa, lepäile!!!

   • Olen ehdottanut kansanlaulujakin. Niistäkin saisi rock-versioita, kuten joululauluistakin. Kaikkia ovia kannattaa availla, kaikkia kuita kurkotella.

    • Niin miksei, Jiiltä onnistuu kaikki. Miten hyvä oli Nostalgiaa-polkka versio!!! Ideoita varmasti löytyy, en epäile yhtään. Onhan se nähty että Aholalta tulee aina yllätyksiä, niitä odotellen kohti kevättä!

 24. Uskalsinpa kirjoittaa vihdoin sanasen Jiin levystä. Sitä on pitänyt kuunnella ja maistella ajan kanssa. Levyllä on jotenkin niin aito fiilis. Ei ole sitä samaa ylituotettua saundia niin kuin melkein kaikessa mitä nykyisin tehdään, vaan sellainen rehellinen tunnelma mikä puuttuu nykymusiikista. Minusta levy olisi ansainnut Emma-gaalassa ehdokkkuuden, mutta siellähän ei olla koskaan ymmärretty hyvää musiikkia vaan pelkkiä myyntilukuja. Onneksi me, jotka ymmärrämme musiikista, arvostamme oikeita muusikoita, sellaisia kuin Jarkko Ahola.

  Toivoisin että levyn biisejä kuullaan paljon tulevilla keikoilla koska niissä on monia helmiä. Keikoista puheen ollen, on hienoa kuinka viime vuonna oli niin paljon enemmän keikkoja kesälläkin kuin vuosiin. Kivaa, että Jiitä näkee vihdoin myös festareilla, toivottavasti myös tämän vuoden kesänä. Olavinlinnan konserttikin oli aivan huippu. Sellaisen asian sanoisin kuitenkin, älkää suuttuko, tämä on vain minun mielipiteeni ja aika monen muunkin, mutta mielestäni huilisti-taustalaulajan ääni ei sopinut Queenin biiseihin ollenkaan joten voisikohan Jii tulevaisuudessa laulaa ne yksin. Olemme jutelleet tästä meidän pidempi aikaisten fanien kanssa ja muutenkin monet meistä kuuntelisivat kuitenkin Jiin konserteissa mieluiten vain Jiin omaa ääntä. On varmastikin hieno kokemus aloittelevalle laulajalle päästä laulamaan Jiin konsertteihin mutta se tapahtuu nyt liikaa Jiin oman äänen kustannuksella. Eikä yhtään pahalla, ei tarvitse suuttua, mutta kun huilistin ja Jiin lauluäänet eivät ole yhtään yhteen sopivia, niin voisikohan palauttaa sen vanhan tyylin että Jiin omissa konserteissa ja joulukonserteissa vain Jii laulaa. Sinuahan me tullaan Jii kuuntelemaan. Sinun ääni riitti yksinään silloin akkarikeikoilla ja se riittää yksinään nytkin. Sinulla on Jii ääni joka koskettaa suoraan sieluun.

  Yhteiskonsertithan ovat sitten erikseen ja Waltterin kanssahan Jiin ääni kuulostaa hienolta yhdessä kun on kaksi huippu ammattilaista asialla. Hartsun konsertti oli tänä vuonna vielä parempi kuin ensimmäinen. En kyllä tiedä miksi jotkut väittävät että areenakonserteissa ei muka ole tarpeeksi intiimi tunnelma, pyh! Meidän katsomossa ei edes pysytty tuoleilla.
  Vielä lopuksi. Arvostan, että Teräsbetoni ei ole lähtenyt samalle tielle kuin liian monet bändit, ja väkisin lämmittelemään vanhoja. Se oli hieno bändi omana aikanaan, joten pitäisin mieluummin hyvät muisto ja mennään nyt jo eteenpäin. Toivon että Jii tekee paljon omaa uutta musiikkia tämän levyn jälkeenkin.
  Oikein hyvää tulevaa vuotta Jiille ja kiitos monista hienoista keikoista viime vuonna. Lämmin kiitos kaikista videoista joita laitatte Jussin kanssa youtubeen. Toivottavasti Jii pystyy viettämään lomaakin välillä, koska sen olet kyllä ansainnut niin kiireisen vuoden jälkeen.

  • Samaa mieltä Queenistä että niitä biisejä ei saisi laulaa muut kuin Jii. Muu on pyhäinhäväistystä. En tykkää edes Adamista yhtään. Vähän kunnioitusta Freddielle.

   • Jep – Jiin ääni on paras tähän asti kuulemani. Olen manselaisessa viihtyisässä elokuvateatterissa kokemani koskettavan elokuvaelämyksen perusteella vaikuttunut myös näistä menestyksistä ja tunnustuspalkinnoista: “Bohemian Rhapsody -elokuvan tähti Rami Malek palkittiin roolistaan Queenin laulajana Freddie Mercuryna.” (SS 28.1.2019) sekä “Parhaan draamaelokuvan Golden Globe -palkinnon on voittanut Bohemian Rhapsody.”(Keskisuomalainen 7.1.2019)

    Luen itsenikin Jiin “pidempiaikaiseksi faniksi”, mutta sanoudun irti ylläolevista kommentista koskien Jiin taustalaulajaa. Hänkin on taitava ja sympaattisen oloinen muusikko ja tervetullut ja piristävä lisä Jiin konsertteihin.

    Hyvää kevään odotusta Jiille ja koko bändille.

 25. Mahtavaa vuodenvaihdetta Jarkolle, bändille ja kaikille faneille! Muistiko Antti antaa sen paketin? Ja myös jouluhalin? 🤩

 26. Ihanaa että pääsee katselemaan Hartwall Arenan tapahtumia Jiin ja Jussin videoilta, ja muistelemaan konserttia. Kaikkien aikojen paras joulukalenteri, kiitos Jii ja tietysti Jussi, aivan mahtavia videoita!!Hyvää uutta vuotta kaikille.

 27. Ihanaa ja rentouttavaa joulua Jarkolle, bändille, faneille ja taustajoukoille! Jarkko muistaa sitten syödä hyvin, niin pysyy housut paremmin jalassa….😜

  ❤ :lla Sari

 28. Wau…Heaven and hell!!!!!! Hyvää joulua ja kiitos Jii ja Jussi ihanista videoista!!!!!!

 29. Rauhallista Joulun aikaa ja
  terveyttä ja hyvää mieltä vuodelle 2019 Jiille,
  hänen kaikille bändeilleen ja
  kaikille tätä lukeville ja
  Jiin musaa kuunteleville!

  – rauha hiljaisuus
  jotta taas jaksaisimme
  tulevat haasteet –

 30. Onpa hauska joulukalenteri! Eilinen luukku Olavinlinnasta oli aivan upea. Hyvää joulua artistille ja kaikille muillekin.

 31. Jarkko-kulta… Voisiko mitenkään saada Seinäjoen ohjelmistoon Oi jouluyön? Vuositolkulla näitä joulukiertueita on tullut koettua ja monilla eri paikkakunnilla, mutta kertaakaan ei tuo kappale ole osunut minun kohdalle.

  • Rauhaisaa joulun aikaa ja kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2019💖🎄🎁

 32. Odotan innolla tulevaa kevät kiertuetta!🎶🎵
  Liput on jo hommattuna. Mukavaa joulun odotusta ja ihanaa uutta vuotta kaikille❤️ Nähdään keväällä.. 😘

 33. Jes, pankin ongelmat takana ja liput Piano/Forteen hankittu. Mahtavaa! Jarkko, Krapilla tavataan (toivon että tuo pitkäperjantai on nimensä veroinen) <3 Varoitus: toinen toimiston puumista (jotka ovat sinuun kovin ihastuneita) tulee mukaani… :) Nähdään, suojelen sua puuma-hyökkäykseltä kyllä.
  Hei samalla tuli mieleeni, onko mahdollista saada keikkajuliste? Ihan törkeen hyvä kuva, komistaisi toimiston seinää suorastaan kateutta kollegoissa herättäen… Työteho kyllä saattaisi tuijottelun vuoksi hieman kärsiä, mutta ei se haittaa niin paljoa kun olen nopea ja tehokas :)

 34. Jiin joulukalenteri on hyvää ja humorististakin pohdintaa. Kotoisa tunnelma, hyväsydäminen Joulupukki. Lie miten hyvin tuntee Jarkon… Kiitos paljon näistä ilonaiheista!

  • Itsenäisyyspäivä on takana. Kuuntelin Netan ja Jarkon Finlandiaa monta kertaa (tänäänkin) eikä siihen kyllästy, ihan mieletön! Onneksi sain kokea sen J.kylässä . Joulukalenteri on niin mainio, villasukat jalassa kiikuttelee Pukki siinä ja minusta tuntuu että on jotain sukua jopa Jiille??? Mistäpä sen tietää! Mutta nyt innolla odotan kun Jii laulaa meille Joulumieltä Kangasniemellä. Onnellista Joulun Odotusta kaikille!!!

   • Oli niiiiin henkeä salpaavan upea konsertti Kangasniemen kirkossa!!! On aina ihana kuulla sanomattoman hienoa ääntäsi. Taiteilet äänelläsi, olet huippu muusikko. Luulenpa ettei kyseisessä kirkossa ole ennen kuultu tuollaista tulkintaa, sen huomasin yleisön ilmeistäkin ja itsekkin olin ensimmäistä kertaa siellä. Sydämelliset KIITOKSET koko poppoolle, erityisesti Jarkolle ja lemmikki kärpäselle!!!

    • Työporukan kanssa tänään pikkujoulua viettämässä. Ensin hyvää safkaa Tornissa, sitten Tamperetalossa Vesa-Matti Loirin konsertissa. Olipa eka kerta, kun tapasin Veskun livenä.

     Kuului muutamia samoja biisejä, kuin Jarkonkin joulukonserteissa ja RJ-konserteissa. Tulkinnat vaan erosivat kovasti. Oli hieno ilta. Kaipaan kyllä kovasti jo Jiin keikoille. “Työt on nykyisin haitanneet hieman enemmän harrastuksia”, kuin aikoinaan, kun aina oli viikonlolput ja illat vapaat. Mut kaikki ajallaan. :D

 35. Ihana facebook joulukalenteri Jii! Paras ikinä!!!!! Joulukonserttiin olen minäkin lähdössä. Iloista joulun odotusta Jii ja fanit!

  • Mukavaa joulun odotusta! Jiin joulukalenterista pääsen nauttimaan vasta viikonlopulla, sillä tietokoneestani on ääni hukassa. Onneksi itselläni sentään toimii. Muuten nääs joutaisin telakalle. Tuossa kalenterin pukissa on kyllä kosolti tuttuja ilmeitä noissa silmissä. :D Kotoisa kuva muutenkin.

 36. Nyt 29.11. illasta istutaan työkaverin kanssa Kokkisodan ääreen. Sipsit ja dipit on hankittu. Nyt ee muuta kun naatitaan. :D

  • Olipa viihdyttävää katsottavaa. Jarkko on sitten erinomainen myös keittiössä – se tuli nähtyä. Mies oli tehtävissään ja paineenalaisessakin tilanteessa kuin kala vedessä. Huumori ja rentous näkyi työn touhun keskellä. Kiitos tästäkin!

   • Jii on Show-mies, se on nähty ja koettu. Kokkisodassa oli rento ja yritteliäs, kätevän näköistä toimintaa. Huomasin Jiin pyyhkivän pöytää välillä, siisti mies ja on itsekin kertonut että tykkää kun kotona on siistiä. Hyvät pöperöt laittoi ja blenderille tulee varmasti käyttöä, Onnea!!!

 37. Aina samat valittajat!! Miten niin Jii ei ole esillä, onko valittajilta mennyt ohi Kokkisota ja kaikki lehtijutut ja Hartsun keikka ja kaikki muut keikat, tänä vuonnahan on ollut paljon enemmän keikkoja kuin ikinä. Älä Jii välitä valittajista, me tosifanit arvostetaan kaikkea hienoa mitä olet tehnyt. Eikä minusta Jiin tarvitse ollakaan koko ajan esillä joka ohjelmassa.

 38. Olen usein lähettänyt tv-ohjelmiin ja levy-yhtiöönkin toiveita, ja toivon usein radioon biisejä. Olen huomannut, että kun kirjoittaa kohteliaasti ja ystävällisesti niin saan melkein aina kivan vastauksen, ja olen saanut toiveita läpi. Mutta jos rupeaa haukkumaan ja kirjoittamaan ilkeästi muista artisteista, ja vielä rupeaa pelkkänä fanina neuvomaan levy-yhtiön ihmisiä että miten heidän pitää tehdä työnsä, niin enpä usko että siitä seuraa mitään hyvää Jiille ja meille faneille.

 39. Voisitteko te siellä I love Jarkko Aholan faniryhmässä rauhoittua hieman. Luuletteko te että jos kirjoittaa levy-yhtiön ja keikkamyyjän sivuille, ja haukkuu keikkamyynnin ja levy-yhtiön väkeä, ja haukkuu muita artisteja, niin se auttaa Jiitä? Jos haluatte lisää keikkoja niin voi pyytää kohteliaasti ja esittää toiveita, ei tarvitse haukkua keikkojen järjestäjiä. Tai jos haluaa Jiille lisää julkisuutta, niin levy-yhtiön ihmisten haukkuminen ei varmasti ainakaan saa sitä aikaan. Tiedoksi teille että ette edusta kaikkia faneja, eivätkä kaikki ole teidän kanssa ollenkaan samaa mieltä.

Leave a Reply