Hauras-kiertue jatkuu syksyllä neljän konsertin voimin / Hauras-tour continues next autumn with four concerts

Ohjelmapalvelu Dragonwhite tiedottaa:

* Neljä konserttisalia syys-lokakuussa 2017

* Lipunmyynti alkaa 01.06.2017, klo 09.00

Jarkko Aholan keväällä kulkenut ja koskettanut sekä salit täyttänyt Hauras-kiertue saa jatkoa syksyllä 2017 muutaman konserttisalin voimin.

”Hauras-kiertueen saama hieno vastaanotto ja konserttien lämmin tunnelma oli jotain ennenkokematonta, joten päätimme jatkaa vielä minikiertueen verran tällä mainiolla ohjelmistolla ja sovituksilla”, kertoo Ahola.

”Mietin mikä sana kuvaisi esittämääni musiikkia ja tulkintojani lähivuosilta. Yksi näistä sanoista oli ”hauras”. Se kuulostaa hyvältä, ja antaa ohjenuoran, kun valitsemme ja sovitamme ohjelmistoa. Tarkoitukseni on omaan tyyliini esittää kappaleita, joista pidän ja joihin koen, että minulla on annettavaa. Genrerajoja nämäkään konsertit eivät tule tuntemaan. Tunnelma tulee olemaan välillä voimakas, välillä intiimi ja… niin, kenties hauraskin”, Ahola jatkaa.

Jarkko Ahola on yksi Suomen arvostetuimmista laulajista. Vuoden 2015 Tähdet, tähdet -ohjelman jälkeen hän teki yhtyeensä kanssa 22 My Way -konserttia ympäri Suomen. Kaikki konsertit olivat jo ennakkoon lähes loppuunmyytyjä. Karismaattisen Aholan uraan kuuluu mm. kulttimaineen saanut ja Suomea Euroviisuissakin edustanut Teräsbetoni, sukunimeään kantava AHOLA -yhtye, Raskasta joulua ja Northern Kings -projektit sekä tietenkin Ave Maria -levyn myötä alkanut sooloura. Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä. Viimeisimmän kultalevynsä hän sai marraskuun lopulla julkaistusta Romanssi-levystään.

Yleisön palautetta:

”Jarkko Aholan uskomatonta ääntä ei voi kuin ihmetellä! Mikä nautinto! Elämys! Nautinnollinen hetki romantiikan ja haurauden äärellä! Ihana Jarkko ja ainutlaatuinen ääni! Laaja-alaisuus ihastuttaa ja ihmetyttää! Kiitos! ”
”Huikea esiintyjä, mahtava ääni. Tekee jokaisesta laulusta paremman kuin alkuperäinen versio. Laulua voisi kuunnella aamusta iltaan taukoamatta. Esitys oli kevään kohokohta.”

Hauras-konsertit:­­
la 16.09 Mikkeli, Mikaeli (Ticketmaster)
pe 22.09 Hämeenlinna, Verkatehdas ( Ticketmaster)
la 23.09 Kuopio, Musiikkikeskus ( Lippupiste)
pe 29.09 Kuusankoski, Kuusaasali ( Ticketmaster, myynti alkaa 6.6)

Lipunmyynti: www.ticketmaster.fi , www.lippu.fi

Aikataulu:
Ovet klo 18.00
Showtime 19.00
Kesto noin 2 h sis. väliajan

Pressikuvia:
www.dragonwhite.com
www.jahola.com

Lisätiedot ja haastattelut:
Minni Kumpuvuori, 050 5171 671, minni@dragonwhite.com

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.