TUUSULAN JA HÄMEENLINNAN PIANO/FORTE-KONSERTIT SIIRTYVÄT!

TUUSULAN JA HÄMEENLINNAN PIANO/FORTE-KONSERTIT SIIRTYVÄT!

Ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että Tuusulan ja Hämeenlinnan keikat joudutaan siirtämään sairastumiseni takia. Flunssa sekä siite- ja tiepöly ovat ikävä yhdistelmä. Viime viikonloppuna oli jo hieman vaikeuksia suoriutua varsin vaativasta kiertueohjelmasta, jonka haluan esittää teille joka kerta niin hyvin kuin suinkin pystyn. Tällä kertaa täytyy nöyrtyä ja antaa itselleen aikaa parantua.

Uudet ajankohdat ovat: Hämeenlinna 3.5 klo 19 ja Tuusula 29.5 klo 20. Ostamanne liput käyvät sellaisenaan näille keikoille. Olen pahoillani kaikesta ylimääräisestä säädöstä, mitä tämä aiheuttaa teille arvon kuulijat, keikkajärjestäjät ja taustaryhmät.

Jos uusi päivämäärä ei sovi, olethan Krapin pajan keikan osalta yhteydessä Krapin pajaan ja Hämeenlinnan keikan osalta Lippupisteeseen.

Kiitos ja anteeks!

2 Comments on “TUUSULAN JA HÄMEENLINNAN PIANO/FORTE-KONSERTIT SIIRTYVÄT!

  1. Multa jäi useampikin konserttisi näkemättä omien sairastelujeni vuoksi, joten vuoroin vieraissa näköjään. Lepää ja hemmottele itseäsi ja parane pian! Olet ihana!

  2. Pikaista paranemista, muista nyt levätä. Lähetän lämpimiä halauksia! Harmittaa ihan hitosti (todella lievä ilmaus kun joulukuusta on odottanut), mutta tapaamme sitten 29.5. Ilmoitin heti kun viesti tuli, että sihteerien illanvietto on luvassa heti kun saavut meidän sydämemme sulattamaan <3

Leave a Reply